VAIN YKSI TIE

Ohjelman toimittajat

Joen pariskunta toimittaa ’Vain yksi tie’ -ohjelmaa yhdessä. Mia Joki on laulaja/lauluntekijä, joka on säveltänyt gospelmusiikkia 15-vuotiaasta saakka. Harri on entinen ravintolanomistaja ja radio-DJ, joka uskoon tultuaan myi Suomen suurimman yksityisen äänilevykokoelmansa ja koki kutsun maallikkosaarnaajaksi.

Mia Joki on laulaja/lauluntekijä, joka on säveltänyt gospelmusiikkia nyt kahdeksan CD:n verran. Ahkerasti keikkaileva laulaja kiertää Suomea yhdessä puolisonsa kanssa. Mia on taiteilija-isänsä innostamana osallistunut ympäristötaideteoksillaan myös useisiin taidenäyttelyihin. Hänen rohkea viestinsä niin taiteessa kuin musiikissaankin on se, että Jeesus on ainut tie, mikä vie taivaaseen. Mia ylläpitää omaa sivustoaan www.miajoki.com, missä vierailee parhaimmillaan 31 000 kävijää kuukaudessa.

Harri Joki on 20 vuotta sitten uskoon tullut entinen ravintolanomistaja ja radio DJ, joka koki valtavan elämänmuutoksen. Yöelämä jäi taakse, kun Jeesuksesta tuli ykkönen. Nykyään hän on kuuden lapsen isä, rakentaja ja saarnaaja. Harrin sydäntä lähellä ovat erityisesti vangit. Hän kouluttautuikin vankilalähetiksi yhdessä vaimonsa kanssa. Videokuvausharrastuksesta tulikin osa työtä, kun Harri kuvasi kymmeniä elämänmuutos-videoita entisistä ja nykyisistä vangeista sekä muista mielenkiintoisista ihmisistä, jotka ovat kokeneet elämässään täysikäännöksen. Näitä todistuksia nähdään ’Vain yksi tie’ -ohjelmissa.