Ohjelman toimittajat

Joen pariskunta toimittaa ’Vain yksi tie’ -ohjelmaa yhdessä. Mia Joki on laulaja/lauluntekijä, joka on säveltänyt gospelmusiikkia 14-vuotiaasta saakka. Harri on entinen ravintolanomistaja ja radio-DJ, joka uskoon tultuaan myi Suomen suurimman yksityisen äänilevykokoelmansa ja koki kutsun maallikkosaarnaajaksi.

Mia Joki on laulaja/lauluntekijä, joka on säveltänyt gospelmusiikkia nyt kahdeksan CD:n verran. Mia on taiteilija-isänsä innostamana osallistunut ympäristötaideteoksillaan myös useisiin taidenäyttelyihin. Hänen rohkea viestinsä niin taiteessa kuin musiikissaankin on se, että Jeesus on ainut tie, mikä vie taivaaseen. Mia ylläpitää omaa sivustoaan miajoki.com

Harri Joki on 29 vuotta sitten uskoon tullut entinen ravintolanomistaja ja radio DJ, joka koki täyden elämänmuutoksen. Yöelämä jäi taakse ja 45 000 levyn kokoelmasta luovuttiin, kun Jeesuksesta tuli ykkönen. Nykyään hän on kuuden lapsen isä, rakentaja ja saarnaaja. Harrin sydäntä lähellä ovat erityisesti vangit, hän kouluttautuikin vankilalähetiksi yhdessä vaimonsa kanssa. Kuvausharrastuksesta tuli osa työtä, kun Harri kuvasi ’elämänmuutos’-videoita entisistä ja nykyisistä vangeista, sekä muista mielenkiintoisista ihmisistä, jotka ovat kokeneet elämässään täysikäännöksen. Näitä todistuksia nähdään ’Vain yksi tie’ -ohjelmissa.

Mian ja Harrin kotona riittää vipinää kuuden lapsen (Olivian, Rosalinin, Danielin, Ancelinin, Adelainen ja Luminan) ja neljän koiran (Julin, Melodyn, Melissan ja prinssi Benjaminin) kanssa.