VAIN YKSI TIE

Tulevat Vain yksi tie TV-ohjelmat

Uusin jakso!

Markku ja Pekka Mustajärvi. Kun pappi tuli uskoon – ja isä myös

Pikkupojat katselivat vanhempien juomista sivusta. Lopulta koko perhe oli alkoholin kourissa. Kun Make sitten eräänä pääsiäisenä vietti isänsä kanssa ryyppyiltaa ja Jeesus-elokuva tuli TV:stä, sanoi Maken Pekka-isä sanat, jotka muuttivat pojan ja koko perheen elämän…

Make on tänään kirkkaasti uskossa ja toimii pappina. Maken isä, Pekka, on rakastettu ja luotettu kiinteistövälittäjä Tampereella.

Miten he kokivat tällaisen muutoksen?

Lapin yksi kaunein paikka on 242m merenpinnasta kohoava Ylitornion Aavasaksa, niissä maisemissa kuvattiin Mia Joen yksi voimakkaimmista kappaleista ’Aina ja iankaikkisesti’, jonka sanat ovat suoraan Ilmestyskirjan 5 luvusta.

Vain yksi tie – jakso 59

12.12.2021 su klo 20 TV7

Kemin Jokke ’Puistokemististä ihmisten kalastajaksi’

Kemin Jokke on monille tuttu, pitkän linjan saarnaaja ja evankelista. Ennen uskoontuloaan hän oli merimies, mutta ajautui sitten Tukholman alamaailmaan, jossa hän näki monen kohtalotoverinsa kuolevan aineisiin. Sitten tapahtui jotain ihmeellistä!

Akaan kirkossa, kymmenien kynttilöiden valossa, jouluseimen äärellä kuvattiin joulun ilosanomasta kertova kappale ’Valo maailman’.

Vain yksi tie – jakso 60

9.1.2022 su klo 20 TV7

Olavi Eskola – Eturintaman väsymätön taistelija

Ahkera ja arvostettu kirjailija sekä pitkäaikainen lähetystyöntekijä, Olavi Eskola, on myös itse kokenut vankilan kylmät sellit, mutta myös kymmenien vuosien seurakuntatyön. Hän on sielujen voittaja sekä kotimaassa, että Espanjassa. Hänen rakastetut klassikkokirjansa (mm. ’Susipassissa’, ’Siperian kierros’ jne) koskettavat ’sieluun asti’.

Lumilinnassa, jääveistosten keskellä valmistui video kauniiseen tarinaan, joka kertoo ihmisen ja Jumalan yhteydestä. ’Hän otti kädestä kii’ -kappaleella laulaa musiikintekijä/laulaja Mia Joki.

Vain yksi tie jakso 61

6.2.2022 su klo 20 TV7

Harri Lampinen ’Musta vyö vaihtui Raamattuun’

Harri Lampisella oli judon musta vyö, kilpailuja maailmalla ja menestystä, mutta jotain puuttui…

Jaksossa nähdään musiikkivideo Kreetan saarelta, missä Tiitus vaikutti voimakkaasti. Mia laulaa meren rannalla kappaleen ’God Let Me Just Know You’.

Vain yksi tie -jakso 62

6.3.2022 su klo 20 TV7

Tuomo Kanto ’Kun enää mikään ei auttanut’

Tuomolla oli pitkä ja raskas taivan päihteiden loukussa. Hän veti kurkustaan alas jopa 70 tabua päivässä ja toivotti itselleen kuolemaa, kun mikää ei enää auttanut ja avioliittokin oli rutuperällä. Mutta sitten…

Mia Joelta nähdään Kreetan kallioilla kuvattu kappale ’Kerran’, minkä sanat kertovat ihmisen ja Jeesuksen tapaamisesta kerran Taivaassa.

Vain yksi tie – jakso 63

3.4.2022 su klo 20 TV7

Jope Joni Siimes ’Karaokeisännästä pastoriksi’

Rumpali, karaokeisäntä ja radiojuontaja Joni Jope Siimes pääsi isti päihteistä antaen itsensä kokonaan Jumalalle.

Lammastenkedolla kreetalaisissa maisemissa kajahtaa ’Kunnia, kunnia, kunnia’, minkä Mia laulaa Jumalan kunniaksi.

Muutokset mahdollisia