VAIN YKSI TIE

Tulevat Vain yksi tie TV-ohjelmat

Uusin ’Vain yksi tie’ -jakso on katsottavissa nyt täällä!

Uusin jakso!

53 Minna Reinikainen ’Kuinka ylikääkäristä tuli vankilalähetti’

Minna Reinikainen syntyi Egyptissä. Kun perhe oli Itä-Afrikassa Tansaniassa, nuori tyttö näki aliravittuja lapsia ja hän halusi auttaa heitä. Silloin hän päätti, että hänestä tulee isona lääkäri. Lapsuudentoive toteutui ja hän toimi mm. ylilääkärinä Joensuussa. Kuusi vuotta sitten tapahtui kuitenkin jotain hyvin dramaattista.

Mia Joki laulaa viimeisimmän ’Uskollinen’ CD:nsä ykköskappaleen ’Kuka sua rakastaa’. Harri Joki kertoo rikollisesta, jonka elämä sai kokonaan uuden käänteen poliisiautossa.

Tulossa su 27.6 klo 20

54 Raine Savolainen

Raine Savolainen kertoo, kuinka poikakodin kasvatista ja huumeiden käyttäjästä tuli Jumalan mies.

Mia Joki kertoo 17 vuotta uskonsa tähden Venäjän vankilassa istuneesta Dimitristä, joka sai viimein kuolemantuomion. Kun häntä haettiin sellistä teloitettavaksi, tapahtui jotain uskomatonta…

Musiikkivideo ’Love Is the Greatest Thing’ on kuvattu appelisiinipuiden tasangolla, Andalucian alueella.

Kesällä nähdään uusintoja: su 11.7 klo 20, to 15.7 klo 17, su 18.7 klo 20, to 22.7 klo 17

Kesäuusinta

Turkka Aaltonen ’Yllättävä asianajaja’ su 11.7 klo 20

Kesäjaksossa puhuu evankelista ja kirjailija Turkka Aaltonen, joka kertoo hämminkiä oikeussalissa aiheuttavasta miehestä.

Ohjelmassa kuullaan Joen tyttöjen laulama Suvivirsi. Mia ja Harri Joki kertovat, kuinka Jumala auttaa ja opettaa arjen keskellä. Mukana myös ’Prinssi Benjamin’.

Kesäuusinta

Nicholas Winton ’Kuka pelasti 669 lasta holokaustilta?’ to 15.7 klo 17

Oscar Schindler on kaikille tuttu juutalaisten pelastaja, mutta tässä jaksossa esiintyy 669 juutalaislapsen pelastaja, jonka henkilöllisyys oli kokonaan jäädä salaisuudeksi. Sir Nicholas Wintonin vaimo löysi yllättäen ullakolta dokumentit, jotka paljastivat, että hänen miehensä pelasti nämä lapset lähes varmalta kuolemalta keskitysleirillä. Salaisuus paljastui vasta 1988. Vuonna 2002 Englannin kuningatar myönsi Wintonille ritarin arvon, kolme vuotta tämän jälkeen hän kuoli 106-vuotiaana.

Mia Joki laulaa kaksi kappaletta. ’Rauhaa pyhä maa’, joka on kuvattu Öljymäellä ja uuden joulusinglen ’Valo maailman’. Harri Joki kertoo yllättävästä tapaamisesta Öljymäellä ja matkasta Beetlehemiin.

Kesäuusinta

Kyösti Erkinkorpi ’Puukko ja pistooli vaihtuivat Jeesukseen’ su 20.7 klo 20

Kyösti Erkinkorvella oli lapsena hieno ja varakas koti Kuopiossa, joka oli kuitenkin sisäisesti rikkinäinen. Lapset joutuivat todistamaan äidin pahoinpitelyn, jonka seurauksena äiti vammautui pahasti ja isä joutui vankilaan. Siitä seurasi Kyöstin elämässä lastenkodit, kasvatuslaitos ja jo alle 18-vuotiaana ensimmäisen kerran vankila. Vankilavuosia kertyi noin 10. Kyösti oli mukana rikollisjengeissä Ruotsissa, jossa hän kohtasi vanhan miehen, joka antoi hänelle traktaatin ja kutsui seurakuntaan. Kyösti tuli uskoon Filadelffia-seurakunnassa Tukholmassa.

Harri Joki puhuu metsässä Juli-koira mukanaan aiheesta ’Laske kaikki siunaukset’. Mia Joki laulaa englanninkieliseltä CD:ltään kappaleen ’All You Need Is Love’, mikä on kuvattu ’Botanico de Incassa’ Andalucian alueella.

Kesäuusinta

Jimmy Huhtala ’Minusta tulee isona juoppo ja rosvo’ to 22.7 klo 17

Näin Jimmy Huhtala päätti pienenä poikana. Se valitettavasti toteutui hänen elämässään.

12-vuotiaana Jimmy joutui auton yliajamaksi, mutta kaikkien ihmetykseksi hän säilyi hengissä onnettomuudesta. 17-vuotiaana hän joutui mielisairaalan jälkeen päihdekuntoutukseen ja lopuksi vielä vankilaan. Omien sanojensa mukaan hän oli ’sekopäinen sekakäyttäjä-kriminaali’, mutta sitten tuli käännepiste hänen elämässään. 14.11.2006 Jimmy tuli uskoon. Nykyään hän toimii Nivalan helluntaiseurakunnan pastorina.

Mia Joki laulaa onnellisuutta huokuvan kappaleen ’Elämä on lahja’. Harri Joki puhuu Raamatun lukemisen merkityksestä kristityn elämässä.

Vain yksi tie -sarjan seitsemäs kausi alkaa su 22.8.2021!