VAIN YKSI TIE

Tulevat Vain yksi tie TV-ohjelmat

Uusin jakso

Marika Saari ’Tarot-kortit ja noitarummut poltettiin’

Marika Saari etsi apua enkeleitä ja New Agesta lapsuutensa haavoihin, löytämättä kuitenkaan rauhaa ja vastauksia. Tänään Marika on onnellinen nainen, joka rakastaa Jeesusta ja Raamattuansa. Mitä tapahtui?

Pikku-Lumina on mukana musiikkivideolla ’What Is Love about’ Mia-äitinsä kanssa. Video on kuvattu Korinttissa, paikallisen kirkon pihassa.

Mia kertoo saudiarabialaisesta nuoresta naisesta, joka löysi uskon, mutta joutui maksamaan siitä kovan hinnan.

Vain yksi tie – jakso 57

17.10.2021 su klo 20

Timo Räihä ’Pullon henki oli viedä SM-mitalimiehen’

Timo päätti pienenä, ettei tartu pulloon, niinkuin hänen isänsä. Mutta toisin kävi. Alkoholi vei painin SM-mitalimiehen sairaalaan saakka. Mutta sitten…

Musiikkivideolla nähdään Andalucian maisemia ja appelsiinipuita, joiden alla Mia Joki laulaa englanninkielisen kappaleensa ’All You Need Is Love’.

Vain yksi tie – jakso 58

14.11.2021 su klo 20

Harri Lampinen ’Musta vyö vaihtui Raamattuun’

Harri Lampisella oli judon musta vyö, kilpailuja maailmalla ja menestystä, mutta jotain puuttui…

Lapin yksi kaunein paikka on 242m merenpinnasta kohoava Ylitornion Aavasaksa, niissä maisemissa kuvattiin Mia Joen yksi voimakkaimmista kappaleista ’Aina ja iankaikkisesti’, jonka sanat ovat suoraan Ilmestyskirjan 5 luvusta.

Vain yksi tie – jakso 59

12.12.2021 su klo 20

Kemin Jokke ’Puistokemististä ihmisten kalastajaksi’

Kemin Jokke on monille tuttu, pitkän linjan saarnaaja ja evankelista. Ennen uskoontuloaan hän oli merimies, mutta ajautui sitten Tukholman alamaailmaan, jossa hän näki monen kohtalotoverinsa kuolevan aineisiin. Sitten tapahtui jotain ihmeellistä!

Akaan kirkossa, kymmenien kynttilöiden valossa, jouluseimen äärellä kuvattiin joulun ilosanomasta kertova kappale ’Valo maailman’.

Vain yksi tie – jakso 60

9.1.2022 su klo 20

Jope Joni Siimes ’Karaokeisännästä pastoriksi’

Rumpali, karaokeisäntä ja radiojuontaja Joni Jope Siimes pääsi isti päihteistä antaen itsensä kokonaan Jumalalle.

Mia Joki laulaa romanttisen Korinttissa kuvatun kappaleen ’Olet ihana’. Videolla tietysti mukana aviopuoliso, Harri Joki.

Vain yksi tie jakso 61

6.2.2022 su klo 20

Olavi Eskola – Eturintaman väsymätön taistelija

Ahkera ja arvostettu kirjailija sekä pitkäaikainen lähetystyöntekijä, Olavi Eskola, on myös itse kokenut vankilan kylmät sellit, mutta myös kymmenien vuosien seurakuntatyön. Hän on sielujen voittaja sekä kotimaassa, että Espanjassa. Hän on myös rakastettu kirjailija, joka kirjat koskevat ’sieluun asti’.

Lumilinnassa, jääveistosten keskellä valmistui video kauniiseen tarinaan, joka kertoo ihmisen ja Jumalan yhteydestä. ’Hän otti kädestä kii’ -kappaleella laulaa musiikintekijä/laulaja Mia Joki.

Vain yksi tie -jakso 62

6.3.2022 su klo 20

Tuomo Kanto ’Kun enää mikään ei auttanut’

Tuomolla oli pitkä ja raskas taivan päihteiden loukussa. Hän veti kurkustaan alas jopa 70 tabua päivässä ja toivotti itselleen kuolemaa, kun mikää ei enää auttanut ja avioliittokin oli rutuperällä. Mutta sitten…

Vain yksi tie – jakso 63

3.4.2022 su klo 20

Roy Rissanen ’Lentokoneella Afrikan heimoja auttamaan’

Lähetyslentäjä Roy Rissanen vie apua ja evankeliumia lentokoneella tuhansille ihmisille. Työkenttiä ovat olleet Tansania, Kenia, Mongolia ja Länsi-Afrikassa sijaitseva Liberia. Mutta mitä tapahtui ennenkuin Roy aloitti työnsä MAF:ssä lähetyslentäjänä?

Muutokset mahdollisia