Tulevat Vain yksi tie TV-ohjelmat

Uusin jakso!

Hän salakuljetti henkensä uhalla 2500 lasta Varsovan ghetosta

Irena oli perinyt hyväsydämisyytensä lääkäri-isältään, joka auttoi ilmaiseksi köyhiä, myös juutalaisia. Kun isä kuoli pilkkukuumeeseen, koitti Irenan vuoro. Vaikka natsit uhmasivat kuolemalla juutalaisten auttamisesta, Irena salakuljetti jopa 2500 lasta ghetos ta turvaan, mitä erikoisimmilla tavoilla.

Mia laulaa Arbelan vuorella, mistä näkyy koko Juudea, kappaleen ’Halleluja’ ja Jeesuksen Puutarhahaudalla ’Armoistuin’ -kappaleen.

Vain yksi tie – jakso 65

29.5 su klo 20 TV7

Joni Jope Siimes ’Äidin rukous palkittiin’

Joni Jope Siimes oli lapsena koulukiusattu. Hän tuli uskoon 20-vuotiaana, mutta hänen elämänsä, sanat ja teot eivät todistaneet siitä.

Jonilta puuttui seurakuntayhteys ja se vei hänet kauas Jeesuksesta. Mutta Jonilla oli rukoileva äiti ja myös pieni seurakunta Kuhmalahdella, joka rukoili hänen puolestaan. Niin tuhlaajapoika palasi takaisin ja entinen elämä sai jäädä taakse.

Mia laulaa uusimman levynsä nimikkokappaleen ’Korkeimman suojassa’, mikä on kuvattu Kylmäkosken kirkossa. Laulun sanat ovat Psalmista 91. Harri kertoo 92-vuotiaasta naisesta, joka tuli uskoon vain vähän ennen kuolemaansa.

Muutokset mahdollisia © Hitsound Oy