VAIN YKSI TIE

Ohjelma-arkisto

Vain yksi tie -ohjelmien esittelyt sekä linkki ohjelmaan (TV7 arkisto ’Arkki’).

VAIN YKSI TIE 56 ’Tarot-kortit ja noitarummut poltettiin’
Marika Saari etsi apua vaikeaan elämäntilanteeseensa enkeliviesteistä. Lopulta hän ajautui niin voimakkaasti enkeli-maailmaan, että hän alkoi New Age -palveluja tarjoavaksi yrittäjäksi. Marikan elämään kuului naurujooga, meditaatio, mindfullnes, Tarot- ja yksisarviskortit, mutta hän ei löytänyt rauhaa sydämeensä. Sitten yllättäen Jumala alkoi kutsumaan häntä Paimen-psalmin kautta.
Mia Joki kertoo saudiarabialaisen nuoren naisen, Fatiman, koskettavan elämäntarinan rohkeasta uskosta.
Kolme-vuotias Lumia esiintyy äitinsä musiikkivideolla sinivalkoisessa mekossaan. Paavalin kirkon pihalla Korinttissa kuvattu musiikkivideo on Mia Joen englanninkieliseltä levyltä kappale ’What Is Love about’.

Nähtävissä TV7 Arkista

VAIN YKSI TIE 55  ’Olympiapainijan isän uskomaton elämä’

Lahtelaisen Paavo ’Paakki’ Savolaisen poika, Arvi, paini lähes mitaleille Tokion olympialaisissa. Nyt isä kertoo hämmästyttävän kertomuksen omasta elämästään. Paavon ollessa kymmenvuotias kuoli hänen isänsä putkaan. Siitä seurasi valtava viha poliisia kohtaan, raju alkoholin käyttö ja vankilakierre. Mielisairaalassa, suljetussa kopissa, hänen elämässään tapahtui yllättävä käännepiste…

Mia Joki laulaa uuden single-kappaleensa ’Elää saan’ kultaisella viljapellolla.

Nähtävissä TV7 Arkista

Kesällä nähtiin uusintoja: su 11.7 klo 20 Turkka Aaltonen, to 15.7 klo 17 Nicholas Winton, su 18.7 klo 20 Kyösti Erkinkorpi, to 22.7 klo 17 Jimmy Huhtala ja to 29.7 klo 17 Raimo Rahnasto.

VAIN YKSI TIE 54  ’Viranomaiset sanoivat – Ei toivoa’
Raine Savolaisen elämä johti lastenkodin kautta huumeisiin ja jo 17-vuotiaana ensimmäisen kerran vankilaan. Viranomaiset olisivat passittaneet Rainen eläkkeelle, mutta sitten tapahtui yllättävä käänne Mikkelin lääninvankilan suihkussa, kun Jumala puuttui asiaan. Harri Joki kertoo tyttärensä hämmästyttävästä varjeluksesta liikenneonnettomuudessa. Dimitri kärsi 17 vuotta vankilassa uskonsa tähden. Dimitriä pilkanneet muut vangit auttoivat hänet erikoisella tavalla vapauteen. Mia Joki kertoo Dimitrin kertomuksen ja esittää myös kesäisen Suvivirren yhdessä Joen perheen viiden tyttären kanssa.

Nähtävissä TV7 Arkista

VAIN YKSI TIE 53  ’Kuinka ylilääkäristä tuli vankilalähetti’
Minna Reinikaisen
lapsuudentoive toteutui, kun hän valmistui lääkäriksi, mutta sitten vuonna 2015 tapahtui jotain yllättävää. Minna Reinikainen syntyi Egyptissä. Kun perhe oli Itä-Afrikassa Tansaniassa, nuori tyttö näki aliravittuja lapsia ja hän halusi auttaa heitä. Silloin hän päätti, että hänestä tulee isona lääkäri. Lapsuudentoive toteutui ja hän toimi mm. ylilääkärinä Joensuussa. Kuusi vuotta sitten tapahtui kuitenkin jotain hyvin dramaattista. Mia Joki laulaa viimeisimmän ’Uskollinen’ CD:nsä ykköskappaleen ’Kuka sua rakastaa’. Harri Joki kertoo rikollisesta, jonka elämä sai kokonaan uuden käänteen poliisiautossa.

Nähtävissä TV7 Arkista

VAIN YKSI TIE 52  ’Narkkaritytön uskomaton tarina’
Ritu Ylipahkala
oli perheen vilkkain lapsi, joka lähti Imatralta suureen kaupunkiin, Helsinkiin. Ritu tutustui amerikkalaiseen mieheen, joka tarjosi hänelle huumeita. Siitä alkoi vuosien huumekierre. Ritu Ylipahkala on värikäs ja iloinen persoona, jonka uskoontulo mullisti hänen elämänsä ja sen kautta monen muun elämän. Nykyään kuopiolainen Ritu on edelleen innokas Jeesuksen todistaja ja evankelista. Mia Joki esittää kesäisen kappaleensa ’Laula laula’, joka on kuvattu Espanjassa, Cala Piissä. Harri Joen aiheena on puukkojunkkarit ja erityisesti Antti Isotalo, jonka kerrottiin tulleen uskoon 12 vankilavuoden jälkeen. Jakso on kuvattu Antti Rannanjärven haudalla, Ylihärmän kirkon hautausmaalla.

Nähtävissä TV7 Arkista

VAIN YKSI TIE 51  ’Vainottujen kristittyjen tähden’
Miika Auvinen on maailman suurimman, vainottuja kristittyjä auttavan, Open Doorsin Suomen johtaja. Miika kertoo, kuinka papin pojasta ja lähetyslapsesta tuli itsestä pappi. Hän kuitenkin meni töihin finanssitaloon. Myöhemmin burnoutin keskellä Jumala johdatti häntä raamatunkohdalla. Saman raamatunkohdan hän kuuli yllättävässä tilanteessa. Miika kertoo myös, miten hänestä tuli Open Doorsin Suomen johtaja. Harri Joki kertoo sudanilaisesta maanalaisesta seurakunnasta, jonka 14 jäsenestä jäi henkiin vain kaksi. Mia Joki esittää uusitun videoversion ohjelman tunnuskappaleesta ’Iankaikkisen elämän’.

Nähtävissä TV7 Arkista

VAIN YKSI TIE 50  ’Hänestä tuli maailman onnellisin mies’
Stefan Lindström oli narkomaani ja yksi Hangon vaarallisimmista rikollisista. Kun ihmiset kohtasivat hänet, he vaihtoivat kadun toiselle puolelle. Yhdeksän vuotta sitten poliisit tulivat Stefanin kotiin noutamaan perheen 4-vuotiasta tyttöä. Tyttö juoksi yläkertaan sängyn alle piiloon, mutta poliisit veivät hänet pois vanhemmilta. Stefanilla oli takana 30 vuotta päihteitä ja 20 vuotta vankilaa, mutta lapsen huostaanotto mursi hänet niin, että kesällä 2011 Stefan tuli uskoon. Tänä päivänä Stefan on onnellinen mies ja häntä ja hänen elämänmuutostaan ihmettelevät kaikki. Mia Joki esittää musiikkivideon ’Niin kaunis maailmamme on’, mikä on kuvattu Mustialan linnan talvisessa puutarhassa. Harri Joki juontaa ohjelman yhdessä pikku-Luminan kanssa.

Nähtävissä TV7 Arkista

VAIN YKSI TIE 49  ’Täällä ammutaan suoraan kohti’
Raimo Rahnasto
luuli, että Laihialle oli tullut tivoli, mutta teltta olikin täynnä penkkejä. Kun Raimo veljensä kanssa kysyi: ’Eikö täällä ammutakkaan?’ Hän sai vastauksen: ’Joo, täällä ammutaan suoraan kohti!’.Pojat menivät myöhemmin tuohon telttakokoukseen ja ammukset osuivat, sillä myöhemmin 1950-luvun lopulla veljekset, Reijo ja Raimo, tulivat uskoon. Sen jälkeen hän sai lupauksen Jumalalta, että vanhempien avioliitto ei purkaudu ja samalla hänet kutsuttiin evankelistaksi. Hän asui yli 12 vuotta Ruotsissa ja toimi siellä pastorina ja evankelistana alkoholistien, narkomaanien ja rikollisten keskellä. Raimo Rahnasto asuu nykyään Kokkolassa ja hänellä on edelleen sana hallussa. Mia Joki laulaa Akaan kirkossa kuvatun kappaleen ’Kiittää mä saan’, joka kertoo, kuinka usein huomaamme asioiden tärkeyden, vasta kun menetämme ne. Harri Joki kehottaa ’lähtemään pois Egyptistä’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 48  ’Puukko ja pistooli vaihtuivat Jeesukseen’
Kyösti Erkinkorven
elämä on ollut hyvin rankka. Jo pienenä hän näki äitinsä puukotuksen, juoksi piiloon väkivaltaista isäänsä ja ajautui poikakodin jälkeen rikollisjengeihin. Mutta sitten Kyöstin luotettavimmat ystävät, puukko ja pistooli, vaihtuivat Jeesukseen. Harri Joki puhuu metsässä Juli-koira mukanaan aiheesta ’Laske kaikki siunaukset’. Mia Joki laulaa kappaleen ’All You Need Is Love’, mikä on kuvattu ’Botanico de Incassa’ Andalucian alueella.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 47  ’Kuka pelasti 669 lasta holokaustilta?’
Oscar Schindler
on kaikille tuttu juutalaisten pelastaja, mutta tässä jaksossa esiintyy 669 juutalaislapsen pelastaja, jonka henkilöllisyys oli kokonaan jäädä salaisuudeksi. Katso, miten sujui Nicholas Wintonin pelastusoperaatio. Mia Joki esittää Öljymäellä kuvatun kappaleen ’Rauhaa pyhä maa’ ja ’Valo maailman’. Harri Joki ja Juli-koira toivottavat tervetulleeksi.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 46  ’Minusta tulee isona juoppo ja rosvo’
Näin Jimmy Huhtala päätti pienenä poikana. Se valitettavasti toteutui hänen elämässään. Mia Joki laulaa uusimman singlensä ’Elämä on lahja’ syksyisellä niityllä. Harri Joki kertoo pienen lentäjä-pojan tarinan.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 45 17 vuoden vankilakierre katkeaa’
Seppo Eskolasta
piti tulla ammattijalkapalloilija. Hän kuitenkin loukkasi polvensa niin pahasti, että unelma urasta murskaantui. Mia Joki laulaa uuden version kappaleesta ’More Love’, mikä löytyy hänen englanninkieliseltä levyltään. Harri Joki kertoo nuoren vangin tarinan.

Nähtävissä arkistosta.

VAIN YKSI TIE 44 ’Kaksi kertaa naimisiin saman naisen kanssa’
Monitoimimies, yrittäjä ja Gospel Riders: Reijo Ruotsalainen kertoo, mikä hänet pysäytti ja kuinka hän meni naimisiin toistamiseen – saman naisen kanssa. Mia Joki esiintyy musiikkivideolla ’Elää saan’ 19 Gospel Riderssin kanssa. Harri kertoo koskettavan tosikertomuksen pastori Seikku Paunosesta.

Nähtävissä arkistosta.

VAIN YKSI TIE 43 ’Koettelemuksia Keniassa’
Vielä kesäisessä jaksossa puhuu raamatunopettaja ja Kenian lähetystyöntekijä Jouko Koski. Mukana myös Mia Joen uuden albumin suosikkikappale ’Kuka sua rakastaa, sekä Harrin puhe kottikärryn renkaista.

Nähtävissä arkistosta.

VAIN YKSI TIE 42 ’Yllättävä asianajaja’
Kesäjaksossa puhuu evankelista ja kirjailija Turkka Aaltonen, joka kertoo hämminkiä oikeussalissa aiheuttavasta miehestä. Mukana myös Joen tyttöjen laulama Suvivirsi. Mia ja Harri Joki kertovat, kuinka Jumala auttaa ja opettaa arjen keskellä. Mukana myös ’Prinssi Benjamin’.

Nähtävissä arkistosta.

VAIN YKSI TIE 41 ’Kaatopaikalta saarnamieheksi’
Pentti Olkkosen menneisyys oli karmea, mutta Jumalan armo riitti. Mia Joki laulaa tunnelmallisen ylistyskappaleen ’Ota suojaasi’ kalliolla, Korintin lähistöllä. kappaleen  Harri Joki kertoo teologian professorista, joka kertoi tärkeän asian oppilailleen kermamunkkien avulla..

Nähtävissä arkistosta.

VAIN YKSI TIE 40 ’Kapteeniluutnantti kutsuttiin Taivaan sotajoukkoihin’
Teknikkokapteeniluutnantti (evp) Juhani Harjunpää tuli uskoon 51 vuotta sitten. Mia Joki laulaa iloisen kappaleen ’Lintunen’ Paavalin kirkolla Korinttissa. Harri Joki puhuu naisesta, joka parantui Koronasta nähtyään Jeesuksen.

Nähtävissä arkistosta.

VAIN YKSI TIE 39 ’Ammattilaiset eivät voineet auttaa’
Todistus kitaristi-laulaja Jussi Taipaleelta. Päihdeongelmaan haettiin apua, moneen kertaan, mutta ammattilaisten apu ei auttanut, kunnes kristillinen kuntoutus sai alkaa Kylmäkosken vankilassa. Mia ja Harri Joki esittävät Gospel Riders – kappaleen ’Sulle valmis’.

Nähtävissä arkistosta.

VAIN YKSI TIE 38 ’Suuri kenraali vankilassa uskoon’
Todistus: hävittäjälentäjä Olli Seppäseltä, joka kertoo suuresta kenraali Oeschista, joka saavutti Suomen suodissa mittavia voittoja. Harri Joki. kertoo, miten Kaisa Kallion rukoillessa Suomen sotien aikana, kansa polvistui kaupassakin polvilleen rukoilemaan. Mia Joki laulaa kaksi isänmaallista kappaletta: ’Kiittää mä saan’ ja lähes 100 autenttista kuvaa Suomen sota-ajasta sisältävä musiikkivideo ’Herra suojele kansaamme’.

Nähtävissä arkistosta.

VAIN YKSI TIE 37 ’14-vuotiaana kadulle’
Todistus vankilalähetti Antero Forssilta, joka kertoo millaista oli elää kadulla vasta 14-vuotiaana ja miten Jumala puuttui asiaan kuljettamalla hänet Vammalaan. Harri Joki kertoo Paavalin lähetysmatkasta Korinttiin autenttisella paikalla. Musiikissa Puutarhahaudalla Jerusalemissa kuvattu video: Mia Joki ’Armoistuin’.

Nähtävissä arkistosta.

VAIN YKSI TIE 36 ’Minä rakastan sinua’
Todistus nuorisotyönjohtaja Juha Heinoselta, joka kertoo, mitä oli olla koulukiusattuna ja kuinka Jumala puuttui asioihin yliluonnolisella tavalla. Harri Joki kertoo koskettavan kertomuksen autistisesta pikkupojasta. Mia Joki laulaa Korinttissa kuvatun musiikkivideon, Vain yksi tie -sarjan tunnuskappaleen, ’Iankaikkisen elämän’.

Nähtävissä arkistossa

VAIN YKSI TIE 35  ’Joulu vankilassa’
Joulustaan vankilassa kertovat entiset ja nykyiset vangit: Jute Vapaavuori, Kalevi Långström, Osmo Räisänen ja Pauli Joona. Joulupuhe: Harri Joki. Musiikkivideo: Mia Joki ’Jeesus voittanut on’.

Nähtävissä arkistossa

VAIN YKSI TIE / ONLY ONE WAY 34 ’Sinun täytyy tappaa minut’
Englanninkielinen ohjelma suomeksi tekstitettyna, jossa todistuksensa kertoo iranilainen pastori Reza Torkamand. Harri Joki kertoo, kuinka hän tuli uskoon. Mialta kuullaan englanninkieliset musiikkivideot ’I Miss You’ ja ’Only One Way’. Nähtävissä arkistossa

English version from the program ’Vain yksi tie’ / ’Only One Way’. Wittness: Reza Torgamand from Iran. Speech: Harri Joki. Music: Mia Joki. Watch the program

VAIN YKSI TIE 33 ’Risti on valttia’
Todistus: vankilalähetti Kent Nymanilta. Mia Joki laulaa auringonlaskun aikaan Cala Pi:n kalliojyrkänteellä kappaleen ’Hän tulee’. Harri Joki kertoo kahdesta yrittäjästä ja siitä miten toinen heistä pelastui päivää ennen kuolemaansa.

Nähtävissä arkistossa

VAIN YKSI TIE 32 ’Pieni poikani kuoli auton alle’
Todistus: evp. everstiluutnanti Hannu Uusmies. Mia Joki laulaa kultaisella viljapellolla kuvatun uuden kappaleen ’Uskollinen’. Harri Joki puhuu vertauskuvallisen kertomuksen ensimmäisen maailmansodan lentäjäsankarista Manfred von Richthofenista eli Punaisesta paronista.

Nähtävissä arkistossa

VAIN YKSI TIE 31 ’Traktori ajoi päälle – Kosketa ei’ 
Todistus: evankelista Valde Huusko. Harri Joki kertoo yllättävän tapahtuman Valden elämästä. Mia Joki esittää ennenjulkaisemattoman kappaleen ’ Ei suurempaa’. Video on kuvattu maalaistiellä Espanjassa..

Nähtävissä arkistossa

VAIN YKSI TIE 30 ’Kun kolmoismurhaaja sai anteeksi’
Haastattelu: Kuopion piispa Jari Jolkkonen ja Lauri ’Late’ Johansson. Mia Joki laulaa reggae-kappaleen ’Sinun on taivas ja maa’ ja puhuu aiheesta ’Rakkaus edellä’.

Nähtävissä arkistossa

VAIN YKSI TIE 29 ’Olisi aina näin hyvin’
Todistus: maailman ääriin ulottuneen auttamistyön moottori, Esa Tasanen. Harri Joki puhuu kolme pysäyttävää kertomusta, joista yksi tapahtui hänelle ja perheelle moottoritiellä viime huhtikuussa. Mia Joki esittää Jeesus on ainoa -kappaleen kallionjyrkänteellä Espanjassa, Cala Pi:ssä.

Nähtävissä arkistossa

VAIN YKSI TIE 28 ’Kun evankelista putosi keinusta’
Todistus: evankelista ja emäntä Liisa Pura. Harri Joki puhuu aiheesta ’Vauva löytyi uunista’. Mia Joki laulaa ’Niin kaunis maailmamme on’ -kappaleen, mikä kuvattiin kuukausi sitten keväisellä kukkakedolla Espanjassa.

Nähtävissä arkistossa

VAIN YKSI TIE 27 ’Jumala puhui kolmena yönä saman viestin’
Todistus: pastori/vankilalähetti Gunnar Lundberg. Puhe: Harri Joki. Musiikkivideo: Mia Joki ’Kuin kyyhkynen’ ja ’Elämäni Sinun on’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 26 ’Professorin poika ja teräksenkova ateisti’
Todistus: lääkäri/kirjailija Pekka Reinikainen. Puhe: Harri Joki ’Otatko sinä?’. Musiikkivideo: Mia Joki ’Suuri Jumala’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 25 ’Syytettynä Suomen ensimmäisestä palkkamurhasta’
Todistus: vankilalähetti Hannu Ratia. Puhe: Harri Joki ’Raamatun vaarallisin jae’. Musiikkivideo: Mia Joki ’Lauluni pieni’, jossa vieraana Esko Siren ja suomenhevonen Jiiärrä. Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 24 ’Jumala lohdutti lapsemme kuoltua’
Todistus: vankilalähetti Antero Kallio ja vaimo Anneli. Mia Joen suosituin YouTube-video ’Hän tahtoo sut lähelle’ nähdään aivan uutena videoversiona, se on kuvattu Etelä-Espanjassa hämmästyttävässä Castillo Colomaresissa.
Oliko Kristoffer Kolumbus juutalainen? Harri Joki kertoo neljästä miehestä: Jeesuksesta, Mooseksesta, Esteban Martin Martinista ja Kristoffer Kolumbuksesta..

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 23 ’Jeesus ilmestyi vankisellissä’
Todistus: diakoni ja vankilalähetti Aila Laaksonen. Harri Joki kertoo mm. turmabussista pelastuneen tytön kertomuksen. Mia Joki laulaa säveltämänsä kappaleet ’Valo maailman’ ja ’Siis valvokaa’..

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 22 ’Isä anna anteeksi’
Todistus: pastori Kari KK Korhonen. Harri Joki kertoo poikkeuksellisesti edesmenneestä isästään ja hänen vakavasta tapaturmastaan. Mia Joki esittää kaksi omaa sävellystään: Ateenassa kuvatun ’Isä meidän’ ja syksyn ruskassa taltioidun videon ’Tuuli viestin tuo’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 21 ’Kohtasin sielunvihollisen kasvotusten’
Todistus: rakennusmestari/lähetystyöntekijä Kalevi Marin. Puhe: Harri Joki ’Silmävoide’. Harri ja Mia Joen aiheena on silmävoide. Musiikkivideo on afrikkalaisvaikutteinen ’Rakastan niin Herraani’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 20 ’Hyppy kuolemaan ja pelastus’
Todistus: CMA-moottoripyöräkerhon Prison-tiimin jäsen, Jari Sulkunen. Harri Joki kertoo vertauksen lampaista ja paimenesta, sekä perheen Benjamin-koirasta. Mia Joen laulamalla musiikkivideolla ’Matkalla Taivaaseen’ nähdään lähes 20 kristittyä motoristia.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 19 ’Motooristien tie vapauteen’
Kaksi Gospel Riders motoristia, Pekka ’Vespa’ Vesamäki ja Pekka Nyyssönen, kertovat elämänmuutoksestaan. Molemmat olivat sotkeneet elämänsä, mutta usko Jeesukseen antoi uuden pohjan ja vapauden. Mia Joki esittää kaksi motoristivideota ’Monta kulkijaa’ ja ’Sulle valmis’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 18 ’Vankilan tyttö’
Todistus: kansanedustaja Päivi Räsänen ’Vankilan tyttö’. Harri Joki puhuu aiheesta ’Rukouksen korkeimmalle tasolle’. Musiikkivideo: Mia Joki ’Olet ihmeellinen’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 17 ’Vankina Roomassa’
Rooma Special’ Tutustumme maailman kuuluisimpiin vankien Paavalin ja Pietarin vankityrmään, Paavalin hautakirkkoon jne. Mia Joki esittää kaksi voimakasta kappaletta: Patmoksella aiemmin kuvattu ’Herran siunaus’ ja Pietarin aukiolla kuvattu kappale Kruunataan’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 16 ’Lapsuuden Jeesus oli sittenkin minua varten’
Todistus: vankilatyö ja KAN pioneeri Sakari ’Sigge’ Pihlaja. Harri Joki puhuu etsikkoajasta. Mia Joen esittämä kappale ’Jeesus voittanut on’ on yksi hänen voimakkaimmista kappaleistaan. Mia on kuvattu Patmoksen saarella valtavan kallion huipulla.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 15 ’Taiteilijan tytär’
Todistus: laulaja/lauluntekijä, vankilalähetti ja ’taiteilijan tytär’ Mia Joki. Musiikkivideot: ’Saan ajaa kohti Taivasta’ ja ’Tässä äiti’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 14 ’Jumalan antoi kodin, työn ja vaimon’
Todistus: kokiksi opiskeleva ex-vanki Pauli Joona. Harri ja Mia Joki kertovat äidistä, joka antoi anteeksi tyttärensä tappajalle. Mia laulaa Patmoksen saarella kuvatun kappaleen ’Usko Herraan Jeesukseen’.

Nähtävissä  arkistosta

VAIN YKSI TIE 13 ’Vangista pastoriksi’
Todistus: vankilalähetti ja pastoriksi opiskeleva ex-vanki Ari Lepistö. Harri ja Mia Joki opettavat ensi kertaa yhdessä, aiheena on ’Etten lankeaisi’. Musiikkivideo on Mian kuudennen CD:n tunnuskappale ’Aamuruskon maa’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 12 ’Jumalan ilmestyminen sodan keskellä’
Todistus: rovasti Esa Eerola, sotaveteraanit Risto Kiiskilä ja Pentti Kuukankorpi. Harri Joki puhuu aiheesta ’Veli veljen puolesta’. Mia Joki laulaa teemaan sopivan laulun ’Herra suojele kansaamme’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 11 ’Kuollut mies elää’ 
Todistus: vankilalähetti, Antti Sainio. Harri Joki esittelee Patmos-saaren mielenkiintoista historiaa. Mia Joki esittää yhdessä aviopuolisonsa kanssa Patmoksella kuvatun kauniin rakkauslaulun ’Lahja Jumalan’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 10 ’Äidin rukous’
Todistajana vankilalähetti Osmo Räisänen sekä myös kirjailija-evankelista Jussi Kotisaari ja vankilalähetti Pauli Blomerus. Harri Joki puhuu aiheesta ’Äidin rukous’. Mia Joki laulaa kesäpäivänä Kangasalla kuvatun, Jeesuksen vuorisaarnaan tehdyn kappaleensa ’Älkää murehtiko’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 9 ’Kun mahdoton muuttuu mahdolliseksi’
Todistus: lähetystyöntekijä Mari Mattelmäki. Harri joki puhuu ja Mia Joki laulaa kaksi kappaletta ’Lähetä minut’ ja aivan uuden, ennen julkaisemattoman kappaleen, ’Herra Sua kiittää saan’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 8 ’Rosvo ja poliisi’
Todistajana rikospoliisi Esa Heinonen. Harri Joki kertoo siitä, miten me kaikki tarvitsemme Jeesusta. Mia Joki laulaa kappaleet ’Taivas’ sekä yhdessä Gospel Riderssien kanssa kuvattu ’Voittajien’..

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 7 ’Suurin ihme’
Todistus: rauhanturvaaja / hieroja Thomas Nemlander. Harri Joki kertoo puhuttelevan kertomuksen miehestä, joka yritti kaikin tavoin päästä koirastaan eroon. Mia Joki laulaa latinalaiskappaleen ’Minun sieluni kiittää’ sekä romanttisen balladin ’Rakkaus’ (1.Kor.13).

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 6 ’Uusi elämä’
Todistus: Jukka Tolonen. Harri Joki oli aikoinaan ravintolanomistaja ja paikallisradio DJ Tampereella. Hänellä oli tuolloin Suomen suurin yksityinen äänilevykokoelma, yli 45 000 levyä. Kun hän tuli uskoon, kaikki tuo jäi taakse. Yksi Mia Joen koskettavimmista videoista ’Iankaikkisen elämän’ kertoo nuoren Samuelin tarinan, joka kuoli moottoripyöräonnettomuudessa.’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 5 ’Anteeksiantamisen voima’
Todistus: Veikko Runolinna. Harri Joki puhuu aiheesta anteeksi antamisen voima. Mia Joen laulamat kappaleet ”Oletko se sinä’ ja ’Halleluja’ on kuvattu Arbelan vuorella ja Jordan Joella Israelissa.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 4  Harri Joen puhe ’Jumalan Voima’. Ohjelmassa Mia Joen musiikkivideot: ’Monta kulkijaa ja ’Sulle valmis’.

VAIN YKSI TIE 3 ’Anna unelmasi Jumalalle’
Todistus: Kent Nyman. Harri Joen puhe ’Anna unelmasi Jumalalle’.
Harri Joki kertoo puheessaan siitä, miten Jumala huomioi unelmammekin ja antaa niille uuden elämän, kun annamme ne Hänelle. Mia Joen musiikkivideot ’Rauhaa pyhä maa’ ja ’Uskon vaan’ on kuvattu Öljymäellä Jerusalemissa ja Andaluciassa Espanjassa.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 2 ’Jumalan äänen kuuleminen’
Todistus: Timo Ahola. Harri Joki puhuu aiheesta ’Jumalan äänen kuuleminen’. Ohjelmassa Mia Joen musiikkivideo: ’Siis valvokaa’.

Nähtävissä arkistosta

VAIN YKSI TIE 1 ’Mille perustukselle sinä rakennat?’
Todistus: Lauri ’Late Johansson. Harri Joki puhuu aiheesta ’Mille perustalle sinä rakennat’. Ohjelmassa Mia Joen musiikkivideot: ’Nooa’ ja’ Että meillä rauha olisi’ (Jes.53).

Nähtävissä arkistosta